Over ons

Telefoon: +31(0)108421349

Email: info@wiltraco.com

Wiltraco is een bedrijf dat zich toelegt op organisatie, bemiddeling en management van evenementen, workshops, concepten en demonstraties op het gebied van sport en spel. Wiltraco heeft alle materialen in eigen beheer en kan daarom snel complete concepten leveren voor iedere activiteit of evenement, inclusief transport, op- en afbouw en begeleiding. Wij kunnen daarnaast, door samenwerking met een aantal grote bedrijven alle materialen verkopen op sport en spelgebied tegen aantrekkelijke prijzen.

Wiltraco heeft een aparte afdeling voor de verhuur van materialen. Het aanbod van deze materialen varieren van beachsporten tot podia en van simulatoren tot handbalgoals. Alles wat u nodig heeft voor u sportevenement kan Wiltraco Verhuur u bieden.

 

Website: www.wiltraco-verhuur.com

 

Wiltraco heeft een aparte afdeling voor de verkoop van materialen. Het aanbod van deze materialen lopen van atletiek tot voetbal en basketbal tot virtuele materialen. Bent u geinterreseerd in het aanschaffen van materialen voor eigen gebruik of voor u vereniging?

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan het invullen van de verkoopwebsite.

 

Website: www.wiltraco-verkoop.nl

Wiltraco houdt zich sinds kort bezig met de organisatie van kleine evementen. De afdeling Wiltraco Events is hier mee bezig. Wiltraco neemt graag zelf de organisatie van evenementen in handen. Van beach sportdagen voor de gemeente tot een open dag voor uw bedrijf, Wiltraco Events regelt het voor u.

 

 

Wiltraco heeft een aparte afdeling voor de uitvoering en acitivatie van concepten.We willen innovatief en vernieuwend blijven door de nieuwste concepten te bedenken en/of uit te voeren. Wiltraco is hier nu al een aantal jaren mee bezig en de heeft al een aantal van deze concepten kunnen uitvoeren. Heeft u concepten die uitgevoerd moeten worden of wilt u onze concepten zien op uw evenement. Neem dan contact met ons op.

 

Zijpe 14

3086 HZ

Rotterdam

Netherlands

KvK: 24239294

BTW: NL.0847.58.193.B02

Tel: +31(0)108421349

Email: info@wiltraco.com

Copyright @ All Rights Reserved